U organizaciji Kreativne udruge “Unikat” u suradnji s Turističkom zajednicom grada Virovitice održana je 4. po redu VIROkreativa u sklopu Dana grada Virovitice. Kulturno – umjetnički festival okuplja kreativce iz gotovo cijele Hrvatske s ciljem promicanja kreativnog izražavanja, druženja kreativaca, održavanje radionica za djecu i za odrasle. Uz cjelodnevni sajam, unatoč kiši, održano je i predstavljanje kreativaca na reviji.

Djevojke iz Kulturno – umjetničkog centra Virovitica uz vodstvo Danijele Duvnjak, osim nakita i modnih dodataka, nosile su i odjevne kreacije Snježane Paripović. Za njihove frizure i šminku pobrinuo se je Frizerski studio Glamour Virovitica. Nakon predstavljanja nakita i modnih dodataka predstavljena je i nova kolekcija od filcane vune, modne kreatorice Helene Čalić iz Bjelovara. Na reviji je proglašena i pobjednica radionice za odrasle, Sanja Marinović.

IMG_6046

U samoj konačnici, između sedam dizajnera unikatnog nakita, stručni žiri za Najdizajnera VIROkreative izabrao je Mateu Letić iz Beča koja izrađuje nakit embroidery tehnikom. Plaketu joj je uručila članica Kreativne udruge “Unikat” Đurđica Giba. (www.icv.hr)

Galerija fotografija…