Povodom Dana Grada Virovitice, Gradski savjet mladih Grada Virovitice organizirao je u virovitičkom Gradskom parku pred nekoliko stotina posjetitelja, treći po redu, VT Rock Fest na kojem su nastupili glazbeni sastavi Indian Summer, Moo Alarm, Nulta frekvencija i The Eggs. Čast da otvori festival pripalo je grupi Indian Summer koji su, iako bez dva člana sastava, odličnom izvedbom nekoliko starijih svjetskih rock balada, opravdali status jedne od najboljih rock skupina u županiji.

Nakon njih publiku su starijim rock standardima grupe Led Zeppelin, Cream, The Doors, ali i domaćih rock bandova, na noge digli grupe Moo Alarm i Nulta Frekvencija. Glazbenu večer svojim je odličnim nastupom završio možda i najuspješniji sastav te večeri, melodic punk rock band The Eggs, koji će po mišljenju mnogih, u dogledno vrijeme zasigurno naći mjesto i na hrvatskoj rock sceni.

Prvenstveni cilj festivala bio je predstaviti publici mlade virovitičke rock snage, a u isto vrijeme i upotpuniti obilježavanje Dana Grada rock sadržajima, što je i ovaj put, sudeći po reakciji publike, urodilo plodom. (www.icv.hr)