Glazbeni dio trećeg dana Rokova 2017. započeo je koncertom virovitičkog Indian Summer Banda koji je i ovoga puta uigrano redao svjetske rock uspješnice te tako ponovno dokazao da pripada vodećim glazbenim ansamblima u gradu i županiji.

MG 8745

Nakon nastupa virovitičke rock grupe na pozornicu se popela jedna od najpopularnijih hrvatskih pjevačica, Lana Jurčević, i tada je nastala prava euforija, a hitovi su se samo redali. I staro i mlado je u jedan glas pjevalo „Ludo ljeto, „Odlaziš, „Otkad te nema“, „La la land“, „Što je moje, što je njeno“, „Majica“, „Hollywood“… Ovom prilikom Lana je virovitičkoj publici predstavila i pjesme s najnovijeg studijskog albuma „Tabu“ koji je u prodaji od lipnja. Mlađi dio populacije osobito je oduševila pjesma „Kim Kardashian“ s kojom je pjevačica nastupila na ovogodišnjem CMC festivalu i koja je u manje od mjesec dana prikupila preko dva i pol milijuna pregleda.

MG 9147

Sve u svemu, možemo zaključiti kako je Lana Jurčević na virovitičkom koncertu zadovoljila sve ukuse i oduševila fanove, a djelić euforične atmosfere donosimo vam u fotogaleriji… (www.icv.hr, mb, foto: Matija R.)