U organizaciji Udruge “Pričalica” i Dramskog studija Kazališta Virovitica pod vodstvom Snježane Lančić, danas (nedjelja) je u sklopu Rokova 2021. održan je Halo Pejačevići performans. Brojnoj i raspoloženoj publici polaznici dramskog studija kroz ovogodišnji performans na moderan način su predstavili priču o grofovima Pejačević i njihovom dvorcu. Za glazbu se pobrinuo Tomislav Slavić, a za pokret je zaslužna Danijela Duvnjak. Zadovoljstvo odazivom publike, ali prije svega nastupom svojih polaznika istaknula je voditeljica Snježana Lančić.

viber slika 2021 08 15 18 24 52 386

– Jako sam zadovoljna kako su djeca prihvatila radionice i kako su bili kreativni. Iako smo vani i ograničeni prostorom i radimo kroz jako malo proba i radionica odlično su odradili performans – istaknula je Snježana L. te ovom prilikom pozvala djecu da im se od listopada pridruže i uživaju u dramskom stvaralaštvu.

– Dramskom studiju se mogu pridružiti sva školska djeca, od 2. razreda osnovne škole pa sve do mature, a u Pričalicu i stariji. Probe su jednom tjedno po dva školska sata, a “nova sezona” počinje 1. listopada – dodala je.

(www.icv.hr, žđl)